FC Almere: Pittige indeling met sterke tegenstanders

Nu de indelingen alweer bekend zijn, kunnen we wat meer inschatten hoe sterk deze afdeling is. Voor FC Almere dat weer in de derde klasse B is ingedeeld kan het weleens een pittig seizoen kunnen worden . De Almeerders zagen wat spelers vertrekken maar er kwamen ook weer spelers bij.

Diverse ploegen voor de titel

In de zaterdag derde klasse B gaat men de strijd aan met AFC dat voor de 2e klasse wil gaan en voor Amstelveen Heemraad is dat al niet anders.Verder krijgt men te maken met SC Buitenveldert, AMVJ,DWS,Wartburgia,SDW en diverse clubs uit de Haarlemse hoek zoals: KDO,Kagia,RKDES,SCW,VVC en EMM ‘21 uit Roelofarendsveen.

Ook wil FC Almere komend seizoen voor het hoogste gaan dus belooft het een spannend seizoen te worden.

Beker

Voor de districtsbeker komen de Almeerders vv Hees, sv Maarssen, en de Zuidvogels 2 tegen. Ook hier zien we tegenstanders die niet zomaar te kloppen zijn. De bekerwedstrijden beginnen op 31 augustus en werkt FC Almere dan een uitwedstrijd af tegen vv Hees.

De selectie van de Almeerders is rond en men kan zich straks gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De eerste training zal op dinsdag 13 augustus beginnen en een week later speelt men het eerste oefenduel tegen sv ‘s Graveland om 20.30 uur. Later volgen er nog oefenduels tegen Ajax zaterdag 2, sv Lelystad, asv Ankeveen en Swift zondag. Al met al weer een uitdagend seizoen met hopelijk mooie resultaten.

Geschreven door