Zonnige spektakel in 23 Almeerse tuinen: dit was Gluren bij de Buren 2024!

Gluren bij de Buren Almere op zondag 30 juni was een succes. Door heel Almere bezochten bewoners de buren voor bijzondere optredens. Er is geproost tussen buren die elkaar wellicht eerder niet kende, en er is volop genoten en gelachen bij de shows van lokale podiumkunstenaars.

Landelijk deden ongeveer 1.400 tuinen in 29 gemeenten mee aan het initiatief. Gluren bij de Buren biedt podia aan lokale amateurkunsten en zorgt voor burenontmoetingen.

 Elina Teunisse bracht bij verschillende locaties de ontmoetingen en optredens in beeld. De plaatjes zijn in de loop van de week te zien op de Facebookpagina van de organisatie: https://www.facebook.com/glurenbijdeburennl

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met poppodium De Meester en de Cultuurdome. De organisatie maakt zich klaar voor de wintereditie van Gluren bij de Buren, die plaatsvindt in andere gemeenten op zondag 2 februari 2025.

Geschreven door