Bussen allGo gaan weer vaker rijden

De zomervakantie is bijna voorbij en steeds meer mensen gaan weer naar school of aan het werk. Daarom breidt allGo de dienstregeling vanaf 2 september weer uit. De meeste bussen rijden vanaf die datum vaker, voornamelijk in de spits. Wil je weten wat er verandert voor jouw reis? Kijk op allgobus.nl/dienstregeling voor een overzicht van de vertrektijden van alle buslijnen of plan je reis vooraf via de reisplanner

Stadslijnen allGo

Alle stadslijnen (M1 t/m M8) gaan op weekdagen in de spits vaker rijden. Vanaf 2 september rijden alle stadslijnen elke 7,5 minuten of vaker. De M1, M2 en de M4 rijden in de spits zelfs elke 5 minuten. De buslijnen M3 en M6 rijden ook buiten de spits vaker.

Lijn 24 duinGo (Station Poort – Duin)

Lijn 24 rijdt vanaf 29 september niet meer in het weekend. Het watersportseizoen is dan voorbij.

Lijn 322 R-net (Almere Stad Parkwijk – Amsterdam Amstelstation)

In de spits rijdt lijn 322 weer extra ritten tussen Muiden en Parkwijk.

Lijn 330 R-net (Almere Station Buiten – Amsterdam Bijlmer ArenA)

In de spits rijdt lijn 330 weer elke 10 minuten in plaats van elk kwartier. 

Word ook buschauffeur in Almere

De bussen gaan weer vaker rijden. Dat betekent ook dat er meer chauffeurs nodig zijn. AllGo is altijd op zoek naar nieuwe chauffeurs. Lijkt jou tof om een groot voertuig te besturen en wil jij ons helpen om Almere bereikbaar te houden, maar heb je geen busrijbewijs? Geen probleem! Wij leiden je op tot buschauffeur en je haalt je rijbewijs bij ons. Tijdens je opleiding krijg je betaalt. Zo kan jij je volledig richten op je opleiding. Kijk voor meer informatie op werkenbijkeolis.nl.

Geschreven door