Unieke expositie in Almere Jungle met kunstwerken van cliënten

Dit jaar kun je tijdens A-Jay’s Griezelpret in Almere Jungle een bijzondere expositie bewonderen: het Schedelmuseum. In dit museum zijn schedels te zien die zijn versierd door deelnemers van de dagbesteding in Almere Jungle.

Creations LAB

In Almere Jungle staat het Creations LAB, een plek waar de cliënten van de jungle dagelijks hun creativiteit kunnen uiten. Hier worden verschillende activiteiten aangeboden, van robotica en 3D-printen tot tekenen en schilderen. Speciaal voor A-Jay’s Griezelpret werd het LAB op meerdere dagen omgetoverd tot een atelier voor het Schedelmuseum. Ook deelnemers die normaal niet in het Creations LAB werken, kregen de kans om een schedel te versieren.

Elke schedel is uniek

De deelnemers kregen een lege schedel met één opdracht: versier deze op jouw eigen manier. Het resultaat? Een kleurrijke verzameling van fantasierijke schedels, gedecoreerd met verf, stiften, mos, kralen, glitters, schroeven en nog veel meer materialen. De creativiteit is eindeloos en elke schedel is uniek.

A-Jay’s Griezelpret

Het Schedelmuseum is te bewonderen van 1 oktober t/m 3 november in het werelddeel Afrika in Almere Jungle. De hele jungle zit deze dagen vol met grappige skeletten tijdens A-Jay’s Griezelpret. Je vindt ze op elke hoek, in het water en zelfs in de hoogte! Dans op de skelettenmuziek en lach met ze bij de skelettenpret. Activeer de knoppen en ontdek de griezelige verrassingen. Durf jij plaats te nemen naast één van de skeletten voor een foto?

Geschreven door