Rapper Pjotr support de Rap en RoeR Eindshow

De deelnemers aan het talentontwikkelingtraject 2024 van In Rap en RoeR in de Wegwijzer in Almere Buiten verzorgen weer een eindshow.

Publiek is hier welkom om het werk van zowel de podiumperformers als de beeldend kunstenaars van dit jaar te bekijken. “De deelnemers halen dit jaar echt het uiterste uit zichzelf.”zegt Caroline in’t Veld, projectleider van In Rap en RoeR. “Publiek kan genieten van het eigen werk van de performers samen met de Rap en RoeR band, orkest Hubertus en de dansers van Chantals Dancecenter”.

Bovendien komt dit jaar rapper Pjotr het programma versterken met een optreden. Pjotrs album ‘Paradijs’ en zijn 2024 tour gaan het hele land door. Afgelopen weekend verkocht hij Melkweg Amsterdam uit. Toch maakt de sympathieke rapper tijd voor de performers van In Rap en RoeR, omdat hij kansengelijkheid belangrijk vindt. Hij werkt samen met de performers van 2024, dansers en orkest. Uiteraard laat hij ook eigen werk horen.

De eindshow begint om 18.30 uur in de Wegwijzer in Almere Buiten, Makassarweg 80. Parkeren voor de deur is hier gratis. Kaarten voor de eindshow kosten EUR 12,50 en zijn verkrijgbaar op: https://shorturl.at/zkglt

Geschreven door