Tafeltennisvereniging Almere United in lustrumjaar volop in de lift.

Het jaar 2020 is voor Almere United een speciaal jaar; het lustrumjaar. In mei 2015 is de vereniging opgericht; en bestaan dus bijna 5 jaar en willen dat vóór de zomervakantie vieren met een lustrumfeest.

De vereniging heeft nog steeds een gevarieerde groep leden; jong en oud komt bij de club tafeltennissen en competitie spelen. Zij hebben leden van verschillende niveaus en leeftijden. Nog steeds hebben zij een van de grotere jeugdafdelingen van onze regio. 


Men wil iedereen het gevoel geven dat ze welkom zijn. Zo laagdrempelig als de sport is, zo probeert men als vereniging ook te zijn; iedereen moet kunnen tafeltennissen. Je kan drie avonden per week trainen, en hebben verschillende abonnementsvormen, geen hoge contributie en zitten op een centraal gelegen locatie. 
“De club richt zich vooral op de breedtesport, talent komt vanzelf naar boven drijven. Het is vooral belangrijk dat mensen gaan sporten en ons weten te vinden daarin. Onze leden krijgen trainingen van onze trainers op de dinsdagavond en op de andere avonden kunnen ze vrij trainen en zijn er andere trainingsactiviteiten zoals een interne competitie”. 


In hun afdeling doen zij in het voorjaar 2020 mee met 5 jeugdteams en 8 seniorenteams. De thuiswedstrijden zijn op zaterdagmiddag, ook voor onze senioren. 


Nieuwe leden kunnen altijd bij de club binnenlopen en 2 weken gratis meetrainen (proeflidmaatschap). Op dit moment heeft men vanwege het lustrumjaar een actie: voor nieuwe leden is de eerste maand gratis bij een halfjaar- of jaarlidmaatschap. 
Almere United is te volgen via Facebook, Instagram, Twitter. Meer lezen over de club kan via de website www.almereunited.nl.

Geschreven door