Almeerse hockeyclub op zoek naar nieuwe trainer.

Hoofdcoach Pasha Gademan is opgestapt bij de Almeerse Hockey Club. De clubleiding moet daarom op zoek naar een nieuwe coach voor de eerste mannenploeg die volgend seizoen weer uitkomt in de Hoofdklasse.

Het afgelopen seizoen maakte de Almeerse Hockey Club een zeer matig seizoen door in de Hoofdklasse. Toen de competitie vanwege het coronavirus in maart werd stilgelegd, was de ploeg hekkensluiter met slechts 2 punten uit 15 gespeelde wedstrijden.

De formatie van Pasha Gademan stond op een rechtstreekse degradatieplek, maar de hockeybond besloot afgelopen week een streep te zetten door het seizoen. Hierdoor mogen de Almeerders komend seizoen alsnog weer op het hoogste niveau uitkomen.

Gademan begon als 7-jarig jongetje met hockeyen in Almere en was jarenlang speler van de eerste mannenploeg. In het seizoen 2017/2018 debuteerde hij als hoofdcoach. Hij volgde Alex Verga op die naar Kampong vertrok.

Onder coach Gademan wisten de Almeerders de afgelopen 3 seizoenen steeds in de Hoofdklasse te blijven

Geschreven door