Almeerse Hockey Club en de Almeerse Hockey Academy bieden samen gratis proef trainingen aan

Het doel is om kinderen van 5 t/m 12 jaar de mogelijkheid te geven extra te bewegen, door hockey op een laagdrempelige en veilige manier aan te bieden.

De gratis proef trainingen vinden plaats op het terrein van de Almeerse Hockey Club, elke donderdag van 16:30-17:30 en 17:45-18:45 (tot het einde van het hockey seizoen). De trainingen worden op een verantwoorde manier aangeboden. Tijdens de trainingen wordt het coronaprotocol in acht genomen, ook bestaat het team uit professionals en vrijwilligers die alles doen om de beweegmomenten in goede banen te leiden. Bij de eerste training was er een super opkomst van 50 kids! 

Interesse?

Bij interesse kan je mailen naar: almeersehockeyacademy@almeersehockeyclub.nl. 

Wel moet je zelf zorgen voor een bitje, scheenbeschermers, een stick en sportschoenen.

Geschreven door