Almere City FC haalt Bouyaghlafen.

Almere City FC heeft zich versterkt met aanvaller Oussama Bouyaghlafen. De buitenspeler tekent een contract voor twee seizoenen in Almere.

De 22-jarige Nederlands-Marokkaanse voetballer kwam de afgelopen seizoenen nog uit voor FC Den Bosch, waar hij een aflopend contract had. Bouyaghlafen is gehaald voor de linksbuiten positie, maar kan ook op de rechterflank uit de voeten. Hij is na de Belg Lesquoy de tweede versterking voor komend seizoen. City zit dus niet stil en hoopt zich binnenkort ook te versterken met routinier Ryan Koolwijk.

Bij FC Den Bosch maakte hij op 21 oktober 2016 zijn debuut in het eerste elftal, in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. In totaal speelde Bouyaghlafen sindsdien 73 competitiewedstrijden voor FC Den Bosch, waarin hij zeven keer scoorde. Bouyaghlafen kwam sinds het seizoen 2016-2017 uit voor de hoofdmacht van FC Den Bosch. Daarvoor speelde de oorspronkelijk uit Rotterdam afkomstige Marokkaanse Nederlander voor Jong FC Den Bosch en Brabant United.

Geschreven door