Energieloket Flevoland adviseert over energiebesparing

Met live-chat en met speciale haal en brengservice voor energiemeters. Goedkoper wonen door een lagere energierekening? Dat kan op heel veel manieren. Het beste begin is natuurlijk een maatadvies van onze onafhankelijke energie-adviseur. Onze spreekuren zijn momenteel tijdelijk gesloten, maar via onze live chatfunctie op EnergieloketFlevoland.nl staan onze energieadviseurs voor u klaar.

Maar ook via het contactformulier . En nu u zoveel thuis bent, kunt u ook op zoek gaan naar energielekjes in uw woning. Wij brengen gratis op uw verzoek een energiemeter langs om energielekjes te ontdekken. Onze haal en brengservice doet dit conform de richtlijnen van het RIVM. Online dienstverlening: stel u vraag via de chat Wat kunt u verwachten van een online onafhankelijk advies? Besparen gaat hand in hand met keuzes en gedrag. Samen met onze adviseur brengen we maatregelen in kaart voor uw woning. U kunt uw vraag live stellen aan één van onze adviseurs. Wij zijn dagelijks van 09.00 – 18.00 uur online bereikbaar via onze website. Alleen zondag zijn we niet bereikbaar. Of stel uw vraag via ons contactformulier .

Thuis energielekjes ontdekken: maak gebruik van onze haal en brengservice ‘Ontdek je lekje’ richt zich op energiebesparing in huis. Flevolandse bewoners kunnen twee weken lang een gratis energiemeter lenen via het Energieloket. Zo kan elke woningeigenaar of huurder ontdekken waar je thuis onnodig elektriciteit of gas, en dus ook geld ‘weglekt’. Meldt u hier online aan en één van onze adviseurs neemt contact met u op om een geschikt moment in te plannen om de energiemeter langs te brengen. Na twee weken wordt de energiemeter ook weer opgehaald. Lekjes ontdekken was nog nooit zo makkelijk geweest. Zo besparen we samen energie.

Geschreven door