Flee Events organiseert projecten voor organisaties, bedrijven en verenigingen in deze coronatijd!

 FLEE Events organiseert  interactieve quizzes bij bijvoorbeeld organisaties, bedrijven, verenigingen. Tijdens de Corona-crisis heb wij dit project omgezet naar een digitale en gratis versie voor iedereen. Om kennis te maken, maar ook om iets te kunnen betekenen voor een ieder die thuis zit.

Elke vrijdagavond lekker quizzen met vrienden of binnen het gezin. De quiz wordt gepresenteerd via een livestream op YouTube en de antwoorden worden verzameld via een digitaal antwoordenformulier, d.m.v. sponsoren kunnen wij leuke prijzen aanbieden aan de winnaars. Voor de algemene quiz is dit een Bol.com cadeaubon twv €25, gesponsord door Libra Energy. En bij de spelregelquiz, die in samenwerking met de SVA Amsterdam wordt georganiseerd, is dit een gratis bucket of burger naar keuze van de KFC.

Er kan worden geabonneerd op het YouTube-kanaal van FLEE Events om geen quiz meer te missen, of er kan op elke vrijdagavond worden afgestemd op het kanaal vanaf 20:00. De algemene quiz begint om 20:00, de spelregelquiz om 21:00. Momenteel bieden wij de quiz ook exclusief aan voor verenigingen en hun leden, daar zijn nog gesprekken over gaande. Onder andere FC Almere is hierin geïnteresseerd. Mooi initiatief van deze organisatie en is zeker de moeite waard om daar aan deel te nemen.

De link naar het YouTube-kanaal is:  https://www.youtube.com/channel/UCsb1MgPdDTXOzaNqp5W1p_Q

Voor meer info: Tel. 0613840709.

Geschreven door