Eerste voorronde popprijs Flavourland 2020 via livestream vanuit De Meester

Kunstlink Flevoland organiseert in samenwerking met poppodia Corneel in Lelystad, De Meester in Almere en De Klos in Emmeloord de Flevolandse popprijs Flavourland 2020. Dit jaar kan het publiek -vanwege corona- alleen via livestreams de deelnemers aan deze Flevolandse popprijs volgen.

Ook is als gevolg van de coronamaatregelen het aantal deelnemers drastisch ingeperkt. De eerder aangekondigde data zijn gewijzigd als gevolg van de onlangs aangescherpte corona-maatregelen.

Publiek is dit jaar uitgenodigd via livestreams de voorrondes en finale van Flavourland bij te wonen, die worden gepresenteerd door Olmo en Yorgos. De livestream van Flavourland 2020 is te volgen via de Facebookpagina van Flavourland: www.facebook.com/flavourlandmusic.

Deelnemers Flavourland 2020

1e voorronde

Zaterdag 28 november vanuit Corneel, Lelystad. Start livestream: 19.30 uur.

Deelnemers: Doubland, Jazzabelle, The Wild Hunt, Ohio Daft (allen Lelystad) en Sons of Fenrir (Urk).

2e voorronde

Vrijdag 11 december vanuit Poppodium De Meester, Almere. Start livestream: 20.00 uur.

Deelnemers: Man Do, Michael Vaillent, Lil MG, Lifemachine en Jackie Knows (allen uit Almere).

Finale

Vrijdag 8 januari vanuit Poppodium De Meester, Almere. Start livestream: 20.00 uur.

Per voorronde gaat één vakjury-winnaar direct door naar de finale. Ook dit jaar bepaalt het publiek wie de meeste stemmen krijgt en dus ook doorgaat naar de finale. Het publiek krijgt tijdens de livestream een link om te kunnen stemmen. Tot slot rijkt de vakjury aan het einde van de tweede voorronde twee wildcards uit. In totaal zijn er dus vijf finaleplaatsen te vergeven.

Wat valt er te winnen

Prachtige (geld)prijzen, optredens, dikke beker en één jaar roem tot minimaal de provinciegrenzen.

Als kers op de taart is de winnaar van Flavourland 2020 automatisch geplaatst voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, editie 2021.

Over Flavourland

Flavourland is dé popprijs voor alle bands & acts uit de Provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink Flevoland, in samenwerking met Corneel, De Meester en De Klos. Flavourland 2020 wordt ondersteund door de Provincie Flevoland.
  Meer info op: www.flavourland.nl // www.demeesteralmere.nl // www.corneel.nl // www.de-klos.nl

Geschreven door