AJAX KIDS TOUR BIJ FORZA ALMERE.

Voorzitter Ernesto Romano van Forza Almere is super trots dat hij AJAX KIDS TOUR heeft kunnen vastleggen voor zijn jeugdige voetballers van zijn club.”We zitten weer in de stijgende lijn en de club bloeit weer als voorheen. De voetballers komen weer graag bij onze club voetballen en dat is natuurlijk een goed teken” ,aldus de trotse voorzitter.

Op dinsdag 13 oktober komt de Ajax Kids Tour naar Forza Almere! Ben jij helemaal gek van Ajax of heb je gewoon zin om lekker te voetballen? Schrijf je dan in voor de Ajax Kids Tour! Tijdens deze fantastische Ajax-dag ga je leuke voetbalspelletjes doen, doe je mee met een Ajaxquiz en maak je kennis met bekende spelers van Ajax.

Tevens keepers en spelers gezocht…

Forza Almere is met spoed op zoek naar 2 nieuwe keepers bij de senioren teams (18+). Ook spelers voor de senioren teams zijn van harte welkom! Meetrainen kan altijd! Vragen of inschrijven kan via ledenadministratie@forza-almere.nl of via het aanmeldingsformulier.

sporten bij Forza?

Te weinig geld om de contributie te betalen? Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen.

Geschreven door