Hockeyer Dekker van Almere naar Amsterdam.

Daan Dekker verlaat de Almeerse Hockey Club en speelt met ingang van komend seizoen voor hoofdklasser Amsterdam. De 22-jarige Dekker speelde zijn hele leven in Almere, maar kiest nu na 4 jaar in de hoofdklasse gehockeyd te hebben voor een nieuw avontuur bij de 21-voudig landskampioen.

Coach Santi Freixa van Amsterdam (AH&BC) laat op de clubwebsite weten heel blij te zijn met de komst van Dekker: “Daan is een talentvolle en gedreven speler, die de afgelopen jaren in de Hoofdklasse heeft bewezen dat hij een versterking zal zijn voor onze achterhoede”.

Dekker maakt momenteel deel uit van het Nederlands zaalteam, waarmee hij begin dit jaar brons veroverde op het Europees Kampioenschap. In zijn jeugd werd hij Landskampioen met de A1 en speelde hij in het Nederlands A en Jong Oranje.

Geschreven door