Open dag bij Forza Almere.

A.s. zondag 17 mei organiseert sportvereniging Forza Almere een Open Dag van 10.30 uur tot en met 13.30 uur. In dit tijdsblok gaan alle jeugdteams van Forza Almere trainen en kunnen kinderen van buitenaf aansluiten. Zo kunnen zij meteen kennismaken met het team en de trainer. Een ontzettend leuke en effectieve manier om te ervaren of een kind bij dit team en trainer wilt gaan voetballen volgend jaar. Ook kunnen onze leden kindjes meevragen om te kunnen op deze dag, bijvoorbeeld klasgenootjes of vriendjes/ vriendinnetjes uit de buurt. Zo kun je nu al aangeven aan de club of trainer dat je graag bij elkaar in het team wilt komen volgend jaar. 

Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen van de Gemeente Almere, de Overheid en het RIVM. Daarom is het hoofdveld alléén toegankelijk voor kinderen tot 13 jaar en voor de trainers. Uiteraard gaat het bestuur en/of de trainers graag met u in gesprek buiten het veld en op 1.5 M afstand van elkaar. De kinderen worden opgevangen op het veld en weer gebracht tot na het hek bij de ouders. Ook zal er een tafel met desinfectiemiddelen en papier staan om ze direct handen te kunnen wassen/ ontsmetten. Kleedkamers, toiletten en kantine zijn gesloten.

De allerkleinste:

We starten de ochtend met de allerkleinste voetballertjes van 5 jaar tot en met 9 jaar. Dit start om 10.30 uur en stopt om 11.15 uur. De kinderen worden opgedeeld in 3 teams en pakken alle een deel van het veld met 1 a 2 trainers op de groepjes.
Om 11.30 uur start de volgende lichting, van 10 tot en met 13 jaar. Ook hier weer wordt de groep in drieën opgedeeld door de trainers.
Als laatste gaan de meiden van 16 tot en met 19 jaar trainen, we zoeken echt nog 3 a 4 leuke meiden voor ons Meidenteam! Zij starten om 12.30 tot 13.30 uur. Twijfel niet en kom lekker meetrainen, we hebben echt een leuk meidenteam! 

 Voetbalschool:

Ook kun je los van de teamtrainingen op deze dag meetrainen met onze Forza Voetbalschool o.l.v. O’Nielsports. Een zeer professionele voetbalschool met veel ervaren trainers. Wanneer uw kind komt voetballen bij Forza Almere kun je dit dus combineren met onze Voetbalschool. Dit is een samenwerking, O’Nielsports maakt voetballers individueel beter. De voetbalschool heeft geen invloed op de teams bij Forza Almere. 

Aanmelden mag en kan via ledenadministratie@forza-almere.nl maar dit is niet verplicht. Op tijd komen en meetrainen kan ook, maar wel met scheenbeschermers! Dit laatst is wel verplicht. Kicksen hoeft nog niet perse, gymschoenen of andere sportschoenen is ook goed.

Waarom bij Forza Almere?
Forza Almere is een kleine maar fijne voetbalvereniging. Iedereen doet er toe en iedereen is even belangrijk! Er is veel persoonlijke aandacht, geen selectie-stress en een ieder heeft de ruimte om te ontwikkelen. Wilt uw kind met veel plezier voetballen dan is Forza Almere echt de juiste keuze. We groeien elk jaar een beetje, sponsoren weten ons te vinden en er gebeurt een hoop.

Geschreven door