Samenwerking tussen ASC Waterwijk en Kris Productions i.v.m. selectiedag.

Misschien heb je ze al ergens gezien, de nieuwe video’s van A.S.C. Waterwijk voor de aankomende selectiedag. A.S.C. Waterwijk werkt sinds het einde van 2019 met Kristian Krijgsman van Kris Productions en Carolina Riffi Ollite van Calina Inc. Ze zorgen voornamelijk voor de social media. We weten dat Kris Productions al een tijd bezig is met een aantal video’s. Afgelopen week zijn de eerste twee video’s gepost op social media. Kristian vertelt hieronder over de achtergrond van de video’s

In overleg kreeg ik de opdracht vanuit A.S.C. Waterwijk om een aantal video’s te maken voor de aankomende selectiedag voor O8 t/m O12 van 16 mei. Na veel denken en overleg hebben we besloten om drie video’s te maken. 

In de eerste video wordt het verhaal vertelt in het perspectief van de trainers. De tweede video in het perspectief van de spelers. Het leek mij leuk om in de video een aantal mensen te interviewen. Met een interview kan je veel informatie in een korte tijd overbrengen. Nadat de interviews waren afgenomen ging ik beelden maken van het voetbal. Op locatie had ik meestal een checklist van beelden die ik wilde hebben. Ik ben hiervoor meerdere keren op het sportpark bij Waterwijk geweest.

In de derde video wilde we het totaal anders aanpakken. Deze gingen we ook als laatst plannen, maar helaas kwam het coronavirus in Nederland en zijn we hier nooit aan toegekomen.

Kris Productions heeft goed werk afgeleverd en een mooi resultaat behaald en wie weet komen er nog meer van deze mooie opnamen.

Ga naar de website van ASC Waterwijk om deze mooie beelden te zien.

Geschreven door