Start werkzaamheden viaduct A6/Zuidwesterringweg

In de periode van 8 juni tot en met 19 juni 2020 wordt er in opdracht van Rijkswaterstaat door de Provincie Flevoland onderhoud gepleegd aan het viaduct A6/Zuidwesterringweg. Tijdens de werkzaamheden verbetert de Provincie Flevoland de verkeersveiligheid van het viaduct. De werkzaamheden leveren overlast op voor het wegverkeer.

Uitgestelde werkzaamheden

In 2019 zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan de Zuidwesterringweg tussen Tollebeek en Nagele. Door omstandigheden kon een deel van de werkzaamheden niet worden uitgevoerd. Het gaat om de vervanging van de voegen en de vangrail op het viaduct over de A6 en het vervangen van het asfalt van het fietspad. Deze werkzaamheden moeten echter nog wel uitgevoerd te worden om de verkeersveiligheid te verbeteren. De start van het werk is voorzien op 8 juni 2020 en is naar verwachting op 19 juli 2020 afgerond.

Omleidingsroutes

Het viaduct over de A6 wordt vanaf beide kanten afgesloten met bouwhekken. Het is voor doorgaand fiets- en wegverkeer niet mogelijk om het viaduct te gebruiken. Tijdens de werkzaamheden gelden omleidingsroutes voor het fiets- en wegverkeer via de Hannie Schaftweg/Urkerweg en Domineesweg. De omleidingen staan met borden aangegeven. De omleidingsroutes zijn ook te vinden op www.flevowegen.nl.

Geschreven door