Atelier StrandLAB

Vanaf eind mei is de werkplek op het strand Atelier StandLAB te bewonderen. Een plek die door kunstenaars en onderzoekers gebruikt kan worden om te testen, te exposeren en als buitenpodium. Over een aantal jaren is het Almeerderstrand een begrip als levendige culturele ontmoetingsplek en experimenteerzone voor cultuur.

Dé plek waar een zee aan ruimte is voor het experiment. Ben je een kunstenaar of onderzoeker en wil je meer weten over het gebruik van Atelier StrandLAB? Neem dan contact met op met Tessa via tessa@strandlab-almere.nl. Meer over het atelier op deze pagina.

Oproep

Hoe voelt het leven in Almere Poort? Onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam, architect en urban designer Francesca Ranalli wil graag bewoners uit Almere Poort online interviewen. Francesca doet in samenwerking met de gemeente Almere onderzoek naar een ‘sense of community’: hoe ontstaan een gevoel van verbondenheid en gemeenschap door betrokkenheid, het leven en de ruimte in een buurt? Ze richt zich specifiek op bewoners uit Almere Poort en komt graag met ze in contact om te praten over hun wensen. Welke plekken in de buurt vind je leuk? Wil je iets veranderen? Voel je je thuis in je buurt? Zomaar wat vragen die ze je kan stellen. Meedoen? Kijk op deze pagina.

Geschreven door