Bestuur FC Almere bedankt Matthieu van Zwam voor vele bewezen diensten.

Na heel veel jaren trouwe dienst  heeft Matthieu van Zwam besloten dat 2019-2020 zijn laatste seizoen als vrijwilliger is geweest. Matthieu is actief geweest als bestuurslid en als scheidsrechter, maar de meesten van de club zullen zijn naam kennen als die van de ledenadministrateur. Aan deze belangrijke functie binnen de vereniging heeft Matthieu vele jaren efficiënt en nauwkeurig invulling gegeven hieraan. Het bestuur wil Matthieu via deze weg nog eens hartelijk danken voor zijn jarenlange trouwe inzet voor de vereniging!

Uiteraard was Matthieu ook zaterdags op het complex van FC Almere te vinden om dan ook zijn zoon Leroy te zien spelen die lange tijd ook bij de club uit Almere-Haven gespeeld heeft en komend seizoen weer terug keert om de groen zwarte kleuren weer te gaan verdedigen. Ook het bijhouden van het scorebord op het Hoofdveld was een klusje voor Matthieu. Kortom een echte clubman met een hart voor het voetbal spelletje. Natuurlijk zal hij nog wel te zien zijn op sportcomplex De Marken en zal hij dit ongetwijfeld nog met veel plezier doen!

Geschreven door