Bestuur LTV Almere blij met inbreng Joop Rutte.

Toen Joop Rutte de tennisbaan op mocht was hij al zo vast als een huis want hij tenniste al op 4-jarige leeftijd tegen het tennismuurtje terwijl zijn ouders aan het feesten waren in de kantine.
Hij is jeugdkampioen van Amsterdam geweest en heeft tot zijn 17de in de Amsterdamse selectie gezeten maar uiteindelijk had hij toch meer talent voor andere zaken.
Hij is sinds 1990 lid van LTV en vormde samen met zijn vrouw een supersterk mix-koppel. Heden ten dage is hij nu een fanatieke en lastige speler in de heren 35-plus klasse tenminste  … als de knieën mee willen werken.

Hele gezin.

Joop Rutte is getrouwd en heeft drie kinderen. Het hele gezin is LTV-lid geweest maar inmiddels zijn de mannen Jort en Joop nog de enigen.
De LTV ziet Joop als zijn achtertuin waar hij zijn vrienden heeft en hij wil om deze reden dan ook graag wat voor de vereniging doen.
Zijn passie ligt bij de technische zaken waarbij Jort ook een handje helpt met o.a. de baanindeling. Het bestuur is blij met deze tennis icoon en stelt het zeer op prijs dat hij een deel van de technische zaken gaat behartigen. Er wordt momenteel alweer getraind en hoopt de club dat straks weer kan starten met de wedstrijden.

bron: website LTV

Geschreven door