City FC doelman Joshua Smits vertrekt naar Noorwegen.

Eerste doelman Joshua Smits vertrekt per direct bij Almere City FC. De keeper maakt een transfer naar het Noorse FK Bodø/Glimt. De Nijmegenaar tekent een contract voor 4 seizoenen in Scandinavië en begint volgende week aan de competitie. Een mooie uitdaging dus voor de doelman.

Smits had nog een doorlopend contract bij Almere City FC tot de zomer van 2021. De club ontvangt daarom een transfersom voor de keeper, maar over de hoogte van dit bedrag worden geen mededelingen gedaan.

Smits maakte in januari 2018 de overstap van NEC naar Almere City FC. Zijn eerste 1,5 seizoen kwam hij door uit één lopende blessures niet in actie voor de Almeerders. Het afgelopen seizoen was Smits de onbetwiste eerste doelman bij City FC en keepte hij tot de competitie werd stilgelegd alle 29 wedstrijden. Of City op zoek gaat naar een vervanger ligt voor de hand.

Geschreven door