Digitale informatiebijeenkomst concept inrichtingsplan Cascadepark maandagavond 29 juni van 19.00 tot 20.00 uur

Tijdens deze digitale bijeenkomst informeren we u over het zuidelijke plandeel van het Cascadepark en presenteren we u het concept inrichtingsplan, het meest recente ontwerp. Wij horen graag van u terug wat uw gedachten/wensen of opmerkingen hierover zijn zodat we waar nodig en mogelijk het plan kunnen aanpassen voordat dit aanbesteed gaat worden.

Heeft u interesse om mee te doen? Mail dan naar Sandra Brunekreef; shbrunekreef@almere.nl (projectassistent gebiedsontwikkeling). In deze mail moet u duidelijk kenbaar maken dat wij uw emailadres mogen gebruiken voor deelname aan deze avond en om u verder op de hoogte te kunnen houden rondom het traject. Na ontvangst van uw email, krijgt u van ons maandagochtend 29 juni een link toegezonden, waarmee u toegang krijgt tot deze digitale avond. U hoeft hiervoor geen software te downloaden, de sessie is toegankelijk via uw computer, laptop, tablet of smartphone. Graag zien we uw aanmelding tegemoet!

Mocht u geen gebruik willen of kunnen maken van deze digitale bijeenkomst, maar wilt u wel reageren, dan kunt u mail via sbbrunekreef@almere.nl.

Geschreven door