FC Almere trapt komend seizoen af in nieuw tenue.

Het voetbalseizoen 2019/2020 nadert zijn einde. Een seizoen dat werd getekend door de coronacrisis. Het voetbal lag zelfs een tijd helemaal stil. Maar binnen de club was er nog genoeg te doen dus bestuur en vrijwilligers hebben niet stil gezeten. Achter de schermen werd er hard gewerkt.  De trainingen konden weer worden hervat en richt FC Almere zich alweer op het nieuwe seizoen.

“Na enkele weken welverdiende rust in de zomerstop zullen we het nieuwe seizoen aftrappen in een prachtig nieuw tenue. Een tenue dat uitgekozen is door onze leden. Daar zijn wij heel trots op! We hopen dat we iedereen in het nieuwe seizoen weer op sportpark De Marken mogen verwelkomen. Maar voordat we de deuren voor de zomerstop sluiten, organiseren we op 1 juli aanstaande nog een sportieve, gezellige dag voor onze jeugdleden. Houd de website van FC Almere in de gaten voor meer info over deze dag voor de jeugdleden”,aldus het bestuur van de club.

Het voltallige bestuur is trots om deze dag te kunnen organiseren en de jeugd iets extra’s te bieden. Voorzitter Remco Fens en het bestuur gaan zich nu richten op de voorbereidingen hiervoor zodat deze dag zal slagen voor de enthousiaste jeugdleden van de club uit Almere Haven.

Geschreven door