James Efmorfidis wil graag naar eredivisie club.

Aanvaller James Efmorfidis heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van zijn teamgenoten en het personeel van Almere City FC. De publiekslieveling gaat na drie jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De Griek legt uit waarom hij niet is ingegaan op een verbeterde aanbieding: “Ik denk dat het belangrijk is dat je jezelf blijft prikkelen. Ik ben nu al drie jaar hier en om je te ontwikkelen moet je toch een keertje wat anders zoeken, wat anders proberen. Zo stimuleer je jezelf om beter te worden. Niet alleen als voetballer, maar ook als mens”.

Efmorfidis heeft overigens nog geen nieuwe club gevonden, maar diverse clubs hengelden al naar zijn diensten. De aanvaller wil volgend seizoen in ieder geval niet naar een buitenlandse club, omdat hij in Amsterdam wil blijven bij zijn vrienden en familie. Hij hoopt volgend seizoen in de eredivisie actief te zijn, maar een club in de Keuken Kampioen Divisie sluit hij ook niet uit. Als ultiem toekomst doel heeft Efmorfidis: spelen voor het Griekse nationale elftal.

Geschreven door