Jongerentelefoon Almere

De Jongerentelefoon Almere is een hulplijn voor jongeren van 14 tot en met 27 jaar oud waar zij vertrouw elijk gesprekken kunnen voeren over onderwerpen die ze in hun eigen omgeving niet durven, kunnen of willen bespreken. Bij de hulplijn kunnen zij te recht voor advies, informatie en ondersteuning en n .a.v. dit gesprek kan er sprake zijn van bemiddeling, hulp en/of doorverwijzing.

De Jongerentelefoon is van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 21.00 uur bereikbaar. De jongerentelefoon wordt bemand door jongerenwerkers van De Schoor. Het 06 3909 8133 nummer is niet alleen telefonisch maar ook via WhatsApp bereikbaar.

Juist in deze tijd waar fysiek contact lastiger is vanwege corona is de telefoon als contactmogelijkheid enorm belangrijk geworden. De Jongerentelefoon Almere is een initiatief van het jongerenwerk van De Schoor , Welzijn in Almere en gaat van start op 2 juni.

Geschreven door