RIVM: geen verandering in coronacijfers provincie

De coronacijfers in Flevoland zijn de afgelopen 24 uur gelijk gebleven. Dat blijkt uit de cijfers van het RIVM. Het officiële aantal Flevolanders waarvan vast staat dat ze het virus hebben of hebben gehad, blijft dus staan op 947.

Landelijk kwamen er 165positieve tests op Covid-19 bij, waarmee het totaal uitkomt op 47.739.

Doden
Sinds het begin van de pandemie zijn er in Flevoland 89mensen aan de ziekte bezweken. In Almere zijn tot nu toe met 30de meeste coronadoden gemeld. Lelystad volgt met 29, gevolgd door Dronten (11), Noordoostpolder (10), Zeewolde (5) en Urk (4). Het totaal aantal Nederlanders dat zeker is overleden aan de gevolgen van het virus is nu opgelopen tot 6.016, drie meer dan zondag.

Ziekenhuisopnames
Tot nu toe is voor 124Almeerders ziekenhuisopname noodzakelijk geweest. Lelystad komt uit op 64, Dronten op 30, Urk op 22, Noordoostpolder op 14en Zeewolde op 12. Landelijk gaat het om 11.794 ziekenhuisopnames, vijf meer dan zondag.

Geschreven door