Stem op de 46e tegel Walk of Fame

Stem op de 46e tegel Walk of Fame en maak kans op mooie prijzen! De Walk of Fame wordt dit jaar uitgebreid met tegel nummer 46. Deze tegel heeft betrekking op het jaar 2019. Welk onderwerp er op de tegel komt, bepaalt u net als de voorgaande jaren zelf!

Bewoners en bezoekers van Almere konden tot 1 april onderwerpen inbrengen. Uit de ingezonden ideeën heeft de commissie dit jaar drie onderwerpen geselecteerd waarop u tot 28 juni kunt stemmen:

  • 25 jarig bestaan Dierenambulance Almere
  • Almere City Run jubileum 10 jaar
  • Eerste Europese Transgenderpad in Almere

Stemmen

Breng nu uw stem uit voor de 46e tegel van The Walk of Fame! Stemmen kan tot 28 juni. U maakt kans op leuke prijzen, zoals een waardebon voor een gourmetschotel van Keurslager Pouw, een waardebon voor een boeket bloemen van Villa Blossom, een waardebon voor chocolade van Chocolaterie Bonboni of een waardebon voor koffie/gebak naar keuze van Bakkerij Dekker & Winkler. 

Geschreven door