Stichting Wensjes en El Mundo 2.0 geven diners weg aan arme gezinnen

Restaurant El Mundo 2.0 in Almere Haven biedt iedere week twintig minder bedeelde Almeerders de mogelijkheid om een keer uit eten te gaan. Ze doen dit in samenwerking met Stichting Wensjes. De stichting heeft de gasten voor de komende drie woensdagen al uitgenodigd. Wensjes helpt minder bedeelde gezinnen in Almere, met bijvoorbeeld voedselhulp, kleding en mentale ondersteuning.

Ruud en Linda Tabois, eigenaren van restaurant El Mundo 2.0, willen mensen die het lastig hebben tijdens de coronacrisis een hart onder de riem steken. Zij benaderden Stichting Wensjes voor deze samenwerking. De actie wordt de komende woensdagavonden gehouden. “Tot wanneer precies weten we nog niet. Er is nog geen einddatum afgesproken”, zegt Richard Kommers van Stichting Wensjes.

Als je meer informatie wilt, kun je de stichting mailen via info@wensjesalmere.nl.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door