Geslaagde trainingswedstrijd bij BSC Almere’90

Ter voorbereiding van de competitie die alsnog van start gaat dit jaar een speciale trainingswedstrijd tussen de mannen en vrouwen softbal selectie ploegen van BSC Almere’90. Een mooie en goede realistische krachtmeting, qua fysiek en met name ook handeling- en loopsnelheid. Het was een leerzame en succesvolle ontmoeting en de coaches van beide teams waren tevreden. Uiteraard is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Bijzondere game.

“Het was weer gezellig, leuk en er werd heerlijk gespeeld. Dat met een bijzondere Game: De Mannen1 tegen De Ladies1. Gaaf en Toppie wedstrijd! Met van beide kanten heel veel spectaculaire fielding, catching, throwing, hitting, running èn ook .. gruwelijke slidings. Yes! De stukken vlogen er van af, de gravelwolken waren groot en stoffig. Onze meiden & Ons mannen genoten van het spelletje een echt prima oefenwedstrijd, zo voor het begin van de komende softbal competitie. Beide teams gingen er vol voor” aldus Hans Jansen De Vries.
Kortom, Awesome Ballparty!
With lot’s of playing FUN.

Onze meiden & Ons mannen genoten van het spelletje een echt prima oefenwedstrijd, zo voor het begin van de komende softbal competitie. Yes, toch nog dan dit jaar 2020.

Geschreven door