Honk & Softbal Pups spelen top wedstrijd De eerste van het jaar 2021!

Game On ! Partijtje tegen. YES .. Het kan weer op Almere. De velden liggen er uitstekend bij en met eigen jeugd clubteams leuk onderling tegen elkaar ‘ballen’ kan, mag. Zo gezegd, zo gedaan. Met vele supporters (nog) buiten de hekken was het ‘n echt groot feestje voor de Kids van Almere. Wat hebben ze er een waar spektakel van gemaakt. En sfeervol!

Het luide teamgezang klonk de hele game over de playground en al de aanmoedigingen kenden geen grenzen De toon was gezet en dat zorgde voor ‘n echte strijd tussen de meisjes en jongens. WoW Vele hits vlogen van de knuppels, waaronder zelfs ‘in the park’ homeruns wat renden en sliden de boys en girls over de honken .. Fantastisch! Toppie

Prachtige vangballen, springend, duikend met ook prima fieldacties bij onze jonge Almere softbal en honkbaltoppers. GREAT! ‘t Was natuurlijk wel even wennen met de spelsituaties, maar het gevoel was er zichtbaar. Dat gevoel, zoals bv ook het ritme van werpen, dat is een kwestie van regelmatig spelen nu. Het talent is er, dat gaat zeker goed komen Verrassend was het leuke en goede softbal gooien van de jongens en dat voor de eerste keer .. TOP!

Kortom, prachtig om te zien dat iedereen zo enorm genoot en zichtbaar blij was bij ‘het spelletje’ .. Fijn

Yes! Zeker weten THE KIDS HAD FUN OUT THERE

Last but not least, dank aan de scheidsrechter voor zijn enthousiaste calls. Good Job UMP! En ‘n vette Field Crew, voor het schitterende veld! KLASSE

Het was weer PLAY BALL bij BSC ALMERE! We’re Back. Wat een lekker en een gelukkig gevoel. Heerluck. Jatoch Let’s Go

Geschreven door