Trainer Maduro aan de slag bij Almere City FC

Oud-profvoetballer Hedwiges Maduro is officieel begonnen aan zijn nieuwe baan als jeugdtrainer van Almere City FC. De 35-jarige Almeerder leidde maandagmorgen zijn allereerste training als hoofdtrainer van het elftal voor spelers onder de 21 jaar.

De oud speler van Ajax, Valencia, Sevilla, PAOK en FC Groningen is de komende twee jaar de eindverantwoordelijke voor het vlaggenschip van de jeugdopleiding. Maduro kan beschikken over een zeer getalenteerde spelersgroep en hoopt in de nieuwe competitie voor elftallen voor spelers onder de 21 jaar hoge ogen te kunnen gaan gooien. Zijn hoofddoel is zo veel mogelijk spelers klaarstomen voor het eerste elftal van Almere City FC.

Eén van de grote talenten binnen zijn selectie is centrale verdediger Levi Bouwense, die deze zomer overkwam van Jong Sparta. Bouwense is jeugdinternational en debuteerde ook al in de hoofdmacht van Sparta. Hij wil bij Almere City FC zo snel mogelijk de stap naar het eerste elftal gaan maken.

Geschreven door