Bestuurder rijdt zich vast bij een wegafzetting Muziekdreef | Update

Woensdagmiddag wilde opnieuw een bestuurder de werkzaamheden die aan de Muziekdreef plaatsvinden omzeilen. Op dit moment wordt een rotonde aangelegd ter hoogte van de Koolzaadweg.

Daar waren wegwerkers bezig met asfalteren. De wegwerkers spraken de automobilist aan, waarbij de man afwezig reageerde. Omdat de wegwerkers het vermoeden hadden dat de bestuurder onder invloed reed van alcohol of drugs hebben zij uit voorzorg de autosleutel uit het contact gehaald en de politie gebeld.

Ter plaatse constateerde de politie geen alcoholgebruik, maar de speekseltest gaf wel indicatie voor in ieder geval gebruik van cocaïne en THC. De man is aangehouden. Op het politiebureau is bloed afgenomen, dat door een laboratorium onderzocht zal worden op de exacte aanwezige hoeveelheid drugs. Mocht dit de grenswaarde overschrijden, dan zal een proces-verbaal worden opgemaakt en melding worden gedaan aan het CBR.

Update van ons eerder bericht

Geschreven door