De Stadsgids Almere Buiten organiseert diverse wandel- en fietstochten.

De Stadsgids Almere Buiten organiseert diverse wandel- en fietstochten.

Hoe Smaakt Almere?
Aanstaande vrijdag 17 juli is er een bijzondere wandeling door het centrum van Almere Buiten. U gaat een wandeling maken en komt langs diverse ondernemers die zich aan u voorstellen en laten u ervaren wat hun aanbod is.

U gaat hier de Smaak van Almere proeven. U krijgt proeverijen van brood en banket, vleeswaren, taarten, u krijgt parfummonsters, een kunstkaart en bloemen, u proeft verschillende soorten ijs en chocolade en meer.

Verzamelen om 11.00 uur in Het Buitenhuis Almere aan het Baltimoreplein en u loopt samen met de gids de route. U krijgt een flesje water mee en een tasje om het overige aanbod mee naar huis te nemen. U eindigt de route met een kopje koffie of thee. De wandeling duurt ongeveer twee uren en de prijs is € 25,00 all in.


De eerste vijf aanmeldingen krijgen 10% korting.
U doet  zo’n 12 locaties aan.
U kunt zich tot woensdag 15 juli 20.00 uur aanmelden op de Facebookpagina Stadsgids Almere Buiten of via Info@Omphales.nl.

Geschreven door