Buitenboys-speler Rowdy Moorman: “Ik wil na mijn herstel weer vlammen “.

Het is al weer een tijd geleden dat Buitenboys-speler Rowdy Moorman zwaar geblesseerd raakte en zijn kruisband scheurde. Na een geslaagde operatie is hij aan het herstellen  en hoopt na dit seizoen weer aan te sluiten bij de selectie van SC Buitenboys.

“Ik ben vrijdag 17 december geopereerd aan mijn voorste kruisband. Ik had toen ik wakker werd van de narcose heel veel last van de operatie. Toen heb ik aardig wat morfine gekregen. En was de pijn al minder. De maandag daarna is de fysio, wie zijn naam zeker genoemd mag worden, n.l.George Akpo gelijk langs gekomen om te kijken hoe de wond eruit zag. Hij was er erg over tevreden en zag het positief in.

Die week daarna ben ik voor het eerst zelf naar de fysio gegaan. Toen nog steeds 1x in de week. Na 2 weken mochten de hechtingen er uit.. Ben vanaf toen ook 2x in de week naar de fysio gegaan wat enorm heeft geholpen.

Afgelopen 7 februari had ik controle bij het ziekenhuis. Dat is dus 7 weken na de operatie. De orthopeed was ook tevreden met hoe het er uit zag. Hij zei me dat ik zonder krukken mocht lopen. Dus dat was ook al een hele verbetering. Ben toen een week later ook weer begonnen met werken “.

Sportschool

“ Sindsdien zit ik nu 3 weken in de sportschool bij de fysio. Trainingen gaan allemaal soepel, vooralsnog geen last van een terugslag!  Nu hoop ik binnenkort weer wat dingen op het veld te mogen doen qua conditie! Dan ben ik helemaal klaar voor het volgende seizoen om me doelen die ik persoonlijk gesteld heb te gaan halen “.

Het team volgen.

“ Ik kijk natuurlijk met een dubbel gevoel naar ons team! Ik ben nog steeds ontzettend trots en blij dat we nog steeds ongeslagen met 1 gelijkspel bovenaan staan in de derde klasse, en dat we dus onze goede vorm van voor de winterstop hebben behouden.

Na de winterstop hebben we nog een paar oefenwedstrijden gespeeld, waarin we alleen hebben verloren van ASV Arsenal. De andere wedstrijd tegen Batavia hebben we gewonnen door een goede tweede helft, en hebben alle vertrouwen in de tweede competitiehelft.”.

Belangrijke wedstrijd.

“ Nu hoop ik dat we dan zaterdag eindelijk weer onze 1e competitie wedstrijd na lange tijd weer kunnen spelen tegen SCW. En dat wordt gelijk een belangrijke wedstrijd zeker omdat Wartburgia ons tot twee punten is genaderd. Wel met twee wedstrijden meer gespeeld, maar ik heb er zeker vertrouwen in het vervolg van de competitie “.

Rowdy Moorman hoopt dan ook dat Buitenboys komend seizoen tweedeklasser is en hij weer van belang kan zijn voor zijn team!

foto: Rowdy Moorman wil straks weer gaan scoren zoals op deze archieffoto!

Geschreven door