Ongeval bij cascadepark in poort | Grip 1 melding

Zaterdagavond 18 juli rond 19.10 uur zijn er meerdere kinderen te water geraakt aan het Cascadepark in Almere Poort.

De hulpdiensten zijn massaal aanwezig om naar de slachtoffers te zoeken. Er is door de hulpdiensten opgeschaald naar Grip 1. Hier door komen er meerdere eenheden van andere korpsen naar het incident. Zoals brandweerduikers, diverse ambulances. Ook zijn meerdere traumateams aanwezig om het ambulancepersoneel te assisteren. zo zijn er twee lifeliners geland.

Twee slachtoffers (kinderen) zijn met spoed in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. Totaal waren er zes kinderen betrokken bij het ongeval, vier van hen zijn ter plaatse onderzocht door ambulance personeel.

Foto’s AS Media

Geschreven door