Zaterdagteam Sporting Almere oefent tegen Almere City 021

Het kersverse vernieuwde zaterdagteam van trainer Sandor Augustijn speelt a.s. zaterdag 11 Juli  tegen het team van Almere City 021 van Hedwiges Maduro. Dit duel vangt aan om 14.30 uur.
Voor Almere city de eerste oefenwedstrijd en voor Sporting Almere een leuke test om te zien hoe de selectie van Augustijn er voor staat.
Sporting Almere heeft de selectie behoorlijk kunnen versterken doordat er diverse nieuwe spelers zich aangemeld hebben.  Gilbert Oord , Joy van Schoonhoven , Jonathan Kooiman , en nog een aantal andere spelers komen komend seizoen uit voor de ploeg van Sandor Augustijn.

Korte vakantie.

Sporting Almere heeft laatste drie weken behoorlijk getraind om deze wedstrijd prima te kunnen spelen. Na deze wedstrijd gaat men kort met vakantie en gaat op 10 Augustus de voorbereiding pas echt beginnen. Er staan diverse oefenwedstrijden gepland alvorens de kompetitie van start gaat. Trainer Augustijn is hoopvol gestemd en hoopt met het nieuwe zaterdagteam goed mee te kunnen draaien in de kompetitie.

Geschreven door