Hoe gaan zaterdag tweedeklassers ASC Waterwijk en FC Almere straks de competitie in.

Zowel bij FC Almere als ASC Waterwijk zijn beide selecties fors veranderd. Kreeg Waterwijk een vernieuwde selectie en een nieuwe trainer, bij Almere gebeurde er ook wel wat, eerst het vertrekken of stoppen van diverse spelers maar er kwamen ook talentvolle spelers voor terug. Hoe ver zijn beide trainers Ben Vis van Waterwijk en Charles Loots van FC Almere gevorderd in hun streven om straks  een team te hebben staan wat mee gaat doen voor de prijzen in de zaterdag tweedeklasse A.

Positief

Waterwijk-trainer Ben Vis is zeer positief, ”Met een brede selectie en een mix van jeugd en routine kan daar best wat moois uit komen. Ik heb keus genoeg en dat is alleen maar goed, verder zal er straks een team staan dat goed zal mee draaien in deze klasse”.

Jonge ploeg

FC Almere-trainer Charles Loots zag afgelopen weken wisselende successen, “We hebben nu een vrij jonge ploeg met nieuwe spelers die nog aan elkaar moeten wennen maar er is progressie en dat lieten we tegen Unicum ook duidelijk zien, we hebben nog even de tijd om als ploeg ingespeeld te raken maar er kan nog veel gebeuren want kwaliteit is er genoeg en de rivaliteit is groot en dat zie ik graag,  als iedereen voor een plek wil gaan zal er straks zeker een team staan dat tweedeklasse waardig is”.

Met nog wat oefenduels en drie bekerwedstrijden voor de boeg zullen de trainers hierna hun keuze ongetwijfeld gemaakt hebben zodat de competitie start met twee veelbelovende ploegen.

Geschreven door