Trainers Forza Almere zaterdag-Selectie 2021/2022 bekend!

Forza Almere heeft de trainers voor komend seizoen rond, voor zowel de Zaterdag 1 als de Zaterdag 2. Wim Vinck en Peter Moerings zullen aan het roer staan bij het eerste team, Sander Schoonderwoerd zal het tweede team onder zijn hoede nemen. Forza Almere en Schoonderwoerd zijn nog in gesprek met een extra trainer, de verwachting is dat dit komende week rond komt.

De trainers staan te popelen om met de huidige selectie en de veelbelovende eigen jeugd die door moet breken vanuit de JO19 aan de slag te gaan! Een hele jonge selectie met goede voetballers, als deze lichting bij elkaar blijft kunnen zij uitgroeien tot een goed team.Dat is ook de redenen dat men bij Forza tot deze stap gekomen is.

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in en wenst de trainers veel succes toe!

Geschreven door