Mark Steur wil met S.C.Buitenboys naar hoger niveau.

De 37-jarige docent lichamelijke opvoeding aan de Open Schoolgemeenschap Bijlmer (OSB) is blij met zijn aanstelling bij Buitenboys. Steur: ,,SC Buitenboys is een club met veel ambitie en dat streelt mij, er is veel jeugd en zeker ook talent genoeg om hiermee aan de slag te gaan”   Steur kent de club al geruime tijd en woont ook in Almere. ook zijn dochter speelt bij de club uit Almere-Buiten. Verder heeft hij erg veel zin om hier iets op te bouwen en met wat routine en jeugd hier een mooie mix van te maken.

Tweede klasse

Verder ziet de trainer ook zeker een kans om straks in de tweede klasse te spelen met zijn team. Zelf kwam Steur voor heel wat clubs uit. Begonnen bij CTO’70 later onder meer bij SC Voorland, Go Ahead Eagles, Beursbengels, het Nederlands Amateurteam FC Hilversum en Pancratius. Bij Beursbengels en FC Hilversum speelde hij op het hoogste amateur niveau. Ook bij Sporting Almere was hij recent nog actief waar Sandor Augustijn straks zijn plaats over neemt. Verder was hij  bij  csv Apeldoorn assistent-trainer van Peter Boeve. Een mooie lijst van ervaring dus en dat kan Buitenboys best gebruiken.

Ervaring

Bij de club ziet men in Steur een uitstekende trainer die z’n sporen wel verdiend heeft. Met zijn ervaring kan hij van grote betekenis zijn voor de club uit Buiten.” Zou ook leuk zijn om met FC Almere, Waterwijk in een poel te zitten zodat er diverse derby’s gespeeld kunnen worden. Eerst het komend seizoen maar eens presteren en wil ik graag hier mijn deel aan leveren”, aldus de coach die nu al staat te trappelen om de seizoenstart te maken.

Geschreven door