AllGo: studenten mijd de spits of neem andere lijn

Ondanks spreiding van de schooltijden, merkt busbedrijf AllGo dat lijn 322 en 323 ‘s ochtends veel te druk zijn gezien de huidige situatie en maatregelen vanwege corona. Versterking door extra bussen is slechts zeer beperkt mogelijk.

Daarom wijst het bedrijf op de alternatieven, zodat je kan voorkomen dat je door drukte niet meer mee kan. Reis met lijn M5 of M7 vanaf Danswijk/Parkwijk/Tussen de Vaarten naar Station Parkwijk, vanaf daar rijdt een directe trein naar Station Poort. De reistijd is nagenoeg hetzelfde.

Reis met lijn M5 of M7 naar Stadhuisplein en stap over op de M4 richting Almere Poort, de reistijd is iets langer. Neem een bus eerder of later als het kan. Het dringende advies is om niet te reizen met lijn 322 en 323 tussen 07.30 en 08.00 uur, maar gebruik te maken van de alternatieve routes om op school te komen.

Geschreven door