AllGo is klaar voor de zomer 

Vervoerder allGo heeft zich de afgelopen periode voorbereid op de zomer.

Zo start vanaf zondag 10 juli de zomerdienstregeling in Almere. Van maandag 18 juli t/m zaterdag 23 juli rijden de M5 en R-net bussen 322 en 323 een andere route tussen de haltes Tussen de Vaarten Noord en Sallandsekant. Dit in verband met werkzaamheden aan de busbaan.

Zomerdienstregeling allGo en R-net

Vanaf zondag 10 juli start de zomerdienstregeling Almere. Omdat er minder reizigers gebruik maken van het OV, rijdt een deel van de buslijnen iets minder vaak. Op de stadslijnen M1, M2, M4, M5 en M7 rijdt de bus in de spits 8x in plaats van 10x. Op de R-net lijn 322 worden de twee extra ritten in de spits tussen Muiden en Parkwijk niet gereden van 10 juli t/m 28 augustus.

Werkzaamheden busbaan Tussen de Vaarten

Door werkzaamheden aan de busbaan rijden er van maandag 18 juli t/m zaterdag 23 juli geen bussen tussen de haltes Tussen de Vaarten Noord en Sallandsekant. Hierdoor rijden de R-Net 322 en de R-Net 323 tot de halte Sallandsekant. Vervolgens rijdt de bus terug via de halte Danswijk tot aan het eindpunt Station Parkwijk. De M5 rijdt vanaf de halte Danswijk eerst naar de halte Sallandsekant en weer terug via halte Danswijk naar Station Parkwijk. Vervolgens keert de bus bij het eindpunt Tussen de Vaarten Noord.

Maar informatie over jouw opstaphalte tijdens de werkzaamheden vind je op deze pagina. Ben je slecht ter been en wordt de extra afstand naar de halte Tussen de Vaarten Noord of Sallandsekant lastig te overbruggen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Geschreven door