Nieuwe service van Omroep Almere | Dagelijks op Facebook en Twitter het lokale nieuws en weer.

Wilt u ook op een gemakkelijke manier dagelijks het lokale nieuw en weer op facebook of twitter ontvangen, dan kan dit van af vandaag 21-09-2020.

Omstreeks 10.00 worden de stream geplaatst en zijn ze te beluisteren. Simpel door het aanklikken van de url in het bericht. Ben u nog geen lid van onze facebook pagina ga naar omroep Almere en like de pagina. Wilt u ons volgen op twitter ga naar @OAnieuws

Als organisatie hebben we ons als doel gesteld onze dienstverlening naar onze lezers en luisteraars verhogen. Binnenkort is de functie gesproken nieuws ook weer beschikbaar. De server waarop die service draait wordt nu in een ander warehouse geïnstalleerd.

Binnenkort hebben we onze videostream uitgebreid met tekst TV. Hierover binnenkort meer.

Geschreven door