Overleden man aangetroffen in Lage Vaart

Lelystad – Zaterdagmiddag 12 september rond 11.46 uur is door vissers het lichaam van een overleden man gevonden in de Lage Vaart, aan de kant van de Oostvaardersplassen. Er wordt op dit moment onderzocht hoe de man om het leven is gekomen. Uit onderzoek blijkt dat de man twee a drie dagen in het water heeft gelegen.

Wie de man is en hoe hij daar terecht is gekomen, is op dit moment nog niet bekend. Daarom zoekt de politie getuigen die afgelopen week iets opvallends hebben gezien in de omgeving van Lage Vaart, of in de omgeving van hotel/restaurant Hajé/De Aalscholver.

Identiteit overleden man

Eerder heeft de politie met mensen in de omgeving gesproken, maar dit heeft niet geleid tot het identificeren van het slachtoffer. De overleden man heeft de volgende uiterlijke kenmerken:

  • Man
  • Blanke huidskleur
  • Normaal tot licht fors postuur, (lichaam was wat opgezwollen door het water).
  • Tussen de 25 a 35 jaar oud.
  • ongeveer 1.85 lang
  • Kort stekelhaar zijkanten opgeschoren.
  • Licht baardje en snorretje
  • Grijze hoodie met de stad New York erop
  • Zwarte joggingsbroek
  • Blauwe witte Adidas schoenen

Kent u iemand die voldoet aan het signalement, of heeft u meer informatie over de identiteit van het slachtoffer? Bel met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook kunt u informatie delen via het onderstaande tipformulier.

Heeft u meer informatie?Laat het de politie weten via het tipformulier.

Geschreven door