93 mensen positief getest

In Flevoland is in de afgelopen 24 uur bij 93 mensen een coronabesmetting geconstateerd. Gisteren zijn er 117 mensen positief getest, dat was een dagrecord.

Het RIVM meldt verder 1 ziekenhuisopname sinds gisteren: 1 inwoner van Almere is in het ziekenhuis opgenomen met coronagerelateerde klachten.

Landelijk gezien was er een lichte daling: tussen zaterdagochtend en zondagochtend zijn 6378 nieuwe coronagevallen gemeld. Dat is minder dan op zaterdag, toen er een recordaantal van 6500 meldingen van positieve tests werd gedaan.

De app CoronaMelder is gisteren circa 700.000 keer gedownload. Daarmee komt het totale aantal downloads op 2,2 miljoen, meldt het ministerie van Volksgezondheid. De app werkt sinds zaterdag in het hele land, daarvoor alleen in een beperkt aantal testregio’s vermeld omroep flevoland

Geschreven door