Bibliotheek stad, openingsuren alleen voor ouderen 70+ en kwetsbaren

Vanaf maandag 19 oktober zijn we op maandag en zaterdag tussen 10.00 – 11.00 uur alleen open voor oudere (70+) en kwetsbare mensen.

Tijdens deze openingsuren zorgen wij ervoor dat De Nieuwe Bibliotheek prettig en veilig te bezoeken is en er voldoende ruimte en rust is om een stapel nieuwe boeken uit te zoeken of boeken terug te brengen. Onze medewerkers staan ook klaar om te helpen met digitale vragen. We vragen onze andere bezoekers hier rekening mee te houden en de bibliotheek tijdens deze openingsuren niet te bezoeken.

Let op: deze extra openingstijden zijn alleen bedoeld voor ouderen en mensen die snel ziek worden door het coronavirus, volgens de definitie van het RIVM. We vertrouwen erop dat hier geen misbruik van gemaakt wordt. Studenten die een college volgen in de bibliotheek gaan via de zij-ingang naar binnen, net als de mensen die een ruimte huren of een afspraak voor een spreekuur hebben.

Geschreven door