Update | Explosie in bovenwoning Haven, veel hulpverleners aanwezig

In een bovenwoning aan de Langshof in Almere Haven heeft een explosie plaatsgevonden.

Bij de woning zijn brandweerwagens, vier ambulances en een traumahelikopter aanwezig. De omgeving is afgezet. Wat er is gebeurd is onduidelijk. De omgeving is afgezet.

De brandweer schaalde het incident al snel op waarop meerdere eenheden werden ingezet. Hoe de explosie heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er exact gebeurd is.

update. Er zijn 3 gewonden gevallen en zijn naar het ziekenhuis gebracht. zijn er 8 woningen zijn ontruimd. De oorzaak is nog niet bekend. Liander is inmiddels aanwezig. Echter hing er in de buurt een gaslicht. Wat de aard van de verwondingen zijn van de slachtoffers is nog niet bekend.

Foto AS Media

Geschreven door