Getuigen gezocht : Schiet incident Lancelotstraat | Update

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 oktober is rond 04.15 uur een woning aan de Lancelotstraat beschoten. Op dat moment was een gezin met kinderen aanwezig in de woning. Die zijn gelukkig allemaal ongedeerd gebleven. Getuigen hebben een persoon op een scooter zien wegrijden.

Er is direct een onderzoek opgestart en hierbij is jouw hulp onmisbaar. Ben jij getuige geweest of heb je de afgelopen dagen dingen gezien waar je geen goed gevoel bij had? Ook als je camerabeelden hebt, dan horen wij dat graag. Je kunt contact opnemen met de wijkagent of de recherche via 0900-8844.

Heb je informatie die je liever anoniem wilt delen? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijke meldpunt die anonimiteit garandeert. Melden kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nlWil je weten hoe Meld Misdaad Anoniem werkt?

Geschreven door