“De Klos” expositie in Casa Casla”

Van 30 september t/m 2 november zullen in Casa Casla de werken te zien zijn van verschillende kunstenaars die samenkomen onder de naam “De KLOS”. 

De KLOS bestaat uit een groep Almeerse schilders met diverse achtergronden, visies, aanpak en stijlen. De bindende factor is hun passie voor schilderen. Iedere schilder werkt een jaar lang aan een zelfgekozen thema of probleemstelling. Één keer per maand komt de groep samen in het atelier van het CKV Almere om het werk en het schilderproces te bespreken onder begeleiding van Daniëlla van Eembergen. Het resultaat van deze bijeenkomsten wordt vastgelegd in een blog www.klosblog.wordpress.com.

De Klos-bijeenkomsten worden jaarlijks afgesloten met een presentatie in de vorm van een expositie en een boekpresentatie.

De officiële opening van de expositie en de boekpresentatie is op zondag 1 oktober van 14:00-17:00 uur in Casa Casla.

Casa Casla; een ontmoetingsplaats van en voor Almeerders

Casa Casla, gevestigd aan het Weerwaterplein 3 in Almere Stad is een ontmoetingsplaats van en voor Almeerders. De programmering bestaat onder andere uit exposities van lokale kunstenaars, voorstellingen van artiesten, gezelschappen en theatermakers en debatavonden over actuele onderwerpen, met als doel Casa Casla een toegankelijke culturele broedplaats in de stad te laten zijn. Een plek waar Almeerders graag naar binnen lopen en hun activiteiten organiseren.

Geschreven door