Koploper Almere City met moeite langs Jong AZ

Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Jong AZ gewonnen. De ploeg van Ole Tobiasen was uiteindelijk met 2-0 te sterk voor de Alkmaarse beloften. Door de zege verstevigen de Almeerders hun koppositie in de Keuken Kampioen Divisie.

Bij rust was het nog 0-0 in het Yanmar stadion. Pas laat in de 2e helft wisten de Almeerders via goals van Damon Mirani (kopbal na een vrije trap) en Mees Kaandorp (diagonale schuiver) afstand te nemen van de tegenstander.

Door de nieuwe zege heeft Almere City nu 5 punten voorsprong op de achtervolgers Cambuur en De Graafschap. Wel hebben deze ploegen twee wedstrijden minder gespeeld. Volgende week zondagavond speelt de ploeg van Ole Tobiasen de topper tegen Cambuur in Leeuwarden meld omroep flevoland

Geschreven door