Leonie Vestering op derde plek kandidatenlijst PvdD

Leonie Vestering, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Provinciale Staten, staat op de derde plek van de kandidatenlijst voor haar partij voor de Tweede Kamerverkiezingen.

De partij won bij de vorige verkiezingen vijf Kamerzetels. Daarmee is de kans groot dat Vestering, die ook actief is als fractievoorzitter van de partij in Almere, na de verkiezingen in maart Tweede Kamerlid wordt.

Vestering is de derde vrouw op de lijst. Lijsttrekker is Esther Ouwehand, die sinds een jaar ook de PvdD-fractie in de Tweede Kamer leidt. Eerste Kamerlid Christine Teunissen is de nummer twee op de lijst. Omroep Flevoland

De laatste podcast ” de Heren van Almere ” is er nog een inventarisatie gemaakt wie de raad zal gaan verlaten

Geschreven door